September 1

Turul Dunarii – ziua 1

Am inceput ziua in incalcelile itelor CFR, unde casieritele din gara Galati imi ziceau ca nu au cum sa-mi dea bilet pt. bicicleta la tren IR, iar nasul imi zicea ca el taxeaza bicicleta la kilogram in tren, 2lei/kg. Asta insemna sa dau cam 30lei peste cei 50 deja dati pe bilet, sub pretextul ca “trebuia sa o pui intr-un sac, sa nu se vada”, daca vreau sa o urc in tren ca si bagaj (demontata).
Pana la urma nasul a fost inlocuit de nasica, am scos coburile si pus bicla in capatul trenului cu ghidonul rotit ca sa nu incomodeze si nasica a “inchis ochii” si si-a imaginat sacul deasupra.
Pentru ca sa nu fie singura patanie, mi sa rupt si ventilul camerei de pe roata din fata cand incercam sa o mai umflu putin, asta ca sa nu ma plictisesc. M-am apucat tacticos sa schimb camera, si achitat de sarcina cu fix 15 min. inainte de Fetesti, unde aveam capatul calatoriei cu bicicleta in tren.
Odata coborat, m-am apucat de research,

image

am descoperit repede ca Fetesti Gara e de fapt “Fetesti oras” si ca in jurul garii e centrul lui. Am plecat mai departe la treaba, identificand si fotografiind obiectivelele stabilite de acasa, dar si altele.

image

image

Acum asteptam mancarea la Motel La Popescu, unde am pus cortul. Pozele de mai jos sunt de mai devreme 🙂

image

image

Mai multe detalii nu va mai dau, ne vedem maine! 😉


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Copyright Bike Works © 2014. All rights reserved.

Posted 01/09/2014 by Silviu Negoita in category "Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *